2015. Dag 11. Ommöbleringsbrölet.

Häromdagen (förmodligen igår) klappade jag på lägenheten och sa “du får snart en städ-och-ommöbleringsdag, granen ska bara börja barra först”. Lägenheten tog mig på ordet, för inte bara multiplicerades mängden dammråttor utan granen gav upp. Idag. Jag skulle just klappa den när den nästan suckade och släppte en stor mängd barr. Ha!

Jag var inte sen på bollen, hivade ut granhelvetet och började bröla runt med byråer och bokhyllor tills vardagsrummet blev precis som jag tänkt mig. Utan julbjäfs fick vardagsrummet en liten läshörna, en något större lekhörna med tält, samt det ordinarie hängochdra-hörnet.

Jag är mycket nöjd. Agnes också. Det räcker gott så.
Plus att min nya jättestora gula taklampa fick så mycket bättre plats när jag flyttade lite på hängochdra-hörnet (med tillhörande soffbord och därför taklampshängningsönskan).

Imorgon, när det är ljusare i allmänhet tänkte jag ta lite tjusiga inredningsbilder. Okidoki?

Bra.. hm, i övrigt har jag pms. Det märks på mängden bröl, ensamhetsönskningar, förflyttade möbler samt akut brist på Nonstops.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: