Döden döden döden

Så, nu har vi pratat om den – nu kan vi prata om något trevligare.

Som att jag tog med egen fisk till en restaurang.

image

Ingen av fiskarna på bilden dog.. Jag måste tillstå att scalarer är ena trevliga fiskar. Nyfikna och stimmande – men åh så korkade de ser ut.
Lilla V “beställde” scalarer till sitt akvarium, annars hade jag nog valt en omgång kampfiskar igen. Men men, står akvariet i hans rum får han bestämma vilka han ska dela rum med. ;)

Det är förmodligen ingen som helst slump att det är scalaren i Hitta Nemo som är rymningsbenägen.

I övrigt var lördagen precis som önskad. Sovmorgon, sen webbpyssel följt av en hel eftermiddag med mina föräldrar och avslutad med milonga på Dynamo.

Jag är så förtjust i stans tangoförening; det är en så väldigt avslappnad stämning – och jag ska inte glömma alla dansendorfiner jag fick med mig hem. Idag har jag nynnat för mig själv, med det där fåniga flinet som minner mig mer om en häftig tonårsförälskelse. Undrar om jag orkar ta mig till praktikan på tisdag för att fylla på lite av den här underbara känslan..

Söndagen har jag i övrigt ägnat åt döden, döden, döden, döden. Eller CSI säsong 8, som det också kan kallas.

Vad har du gjort av den här helgen?

1 Comment on Döden döden döden

  1. Ellen
    24/03/2013 at 19:49 (6 år ago)

    Hoppas att den där pirrgladskänslan håller i sig! Själv har jag ägnat helgen åt pluggande, pluggande, lite pyssel, lite mer pluggande, ännu lite mer pluggande och en stund med säsong 6 av L Word. Jag har också hunnit med att fika hos min mamma (för att jag måste), trevlig söndagsbrunch och 30-årskalas (för att jag ville). Därutöver har jag också hunnit med en del ältande av gamla grejer, men det kunde jag lika gärna varit utan för det blev det ingenting av.

%d bloggare gillar detta: