nittonde september…

jag har jobbat idag
gjort tjänstgöring på kooperativet. helt underbart! full fräs blandat med stilla läsning. E gillar alla sina barn, som hon säger.

det var roligt och jag ser fram emot att få tjänstgöra på fredag igen. och nu är jag förberedd på vad det innebär att stänga också, för det hade jag ingen aning om ;) såg nog ut som en fågelholk när stefan kom och sa att han skulle gå “om tio minuter” när klockan var straxt efter fyra.
jaha, sa jag pafft, ska du gå nu? men då blir det ju bara jag kvar.
ja sa stefan, visste du inte om det?
nej, det här är ju första turen, jag hade faktiskt ingen aning.
vilka är era faddrar då? ja det är NN’s föräldrar. jaha, ja de fick ju en bäbis i måndags, då förstår jag varför ni har glömts bort.

och som tur var kom två rutinerade “stängar-pappor” för att hämta sina barn, de två sista förutom E. så det gick bra. men jag blev lite förvånad…

under tiden…
tog mannen några mysiga bilder på snorgrisen. ja det lilla risgrynet är den första tanden :) den andra tanden lever fortfarande en ganska anonym tillvaro, dock kännbar :p att verkas utan att synas. eller som vi brukar säga – synas utan att verka. som bigbrotherkändisar ;)

nog pratat – här har ni godbiten

21:30 faans helvetes jävla skit!!!!
rent ut sagt.

kameran har gått sönder. autofokusen fungerar inte. panik panik ångest ångest. faan faan helvete!

jag vill verkligen inte att det här ska hända!

dagens motion
cykla till och från dagis två gånger. alltså upp och ner och upp och ner igen. det kändes…

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: